echipament sportiv

Sport Land - Echipament Sportiv

La Sport Land prima noastra grija este, satisfactia clientilor.De aceea ne-am specializat in a oferi materiale sportive de cea mai buna calitate existente azi in comert.

Toate mingile noastre, de fotbal, volei tenis de masa si handbal suntfabricate din cele mai bune materiale disponibele, si realizate cu cea mai mare atentie.

Daca aveti intrebari si comentarii referitoare la proddusele noastre, va rugam sa nu ezitati sa luati legatura cu noi. Unul din reprezentantii nostri va fi foarte fericit sa discute despre nelamuririle dumneavoastra.

Toate mingile noastre NU sunt produse cu exploatarea muncii copiilor, ci din materialele cele mai bune de muncitori calificati. Stim ca veti fi foarte satisfacuti de calitatea si finisarea bunurilor cumparate.

Noi putem oferi aceste preturi modeste, pentru calitatea oferita, eliminand luxul chiriilor pentru spatiile de depozitare. Lux care este platit din buzunarul dumneavoastra al cumparatorilor.

 

no child labor

Mingile noastre in totalitate nu sunt facute cu exploatarea muncii copiilor ci sunt produse de muncitori de inalta calificare din materialele cele mai noi cu o rezistenta marita la frecare.